2014 m. mėšlinio 13 d. (Iunius)

Irgi pradžių pradžia arba kvietimas į posėdį buvo apgaubtas gražia aura beigi turėjo vykti posėdis ypatingoje aplinkoje, nes buvo sukviesta diduma Vilniaus ing Tymo turgų… Šventės, sutapusios su posėdžiu, pavadinimo neatmenu, bet organizatoriai, bais išsigandę dangaus, atšaukė tą renginuką.

Nuką, likom ant ledo… Kol Cijunas skubėjo iš darbo, tai Lebas su Valka (berods) eidami iš Tymturgio spėjo ir sušlapti. Susirinkom beveik gausiai prie Vilnelės kabake – visi gi žinom tą vietą, va:
undinėlė

O čia, kaip atmenu, einant iš undinėlės į stotelę:
namo

Trumpai pasisėdėję ir apšilę iš vidaus bei išorės, susigalvojom gi pasižiūrėti futbolo varžybų… Ispanija – Olandija. Praktiškai vienbalsiai nusprendėm, kad Lebo televizorius rodo geriausiai, nes Valkos ciocė su charakteriu…
Greit susėdom į viešąjį transportą ir išvykom šiaurės kryptimi. Stabtelėję Kalvarijų maksimoj pasipirkom truputį visokių ten dalykėlių… Ir vėl į viešąjį transportą… Galinėje stotelėje dar apturėjom kokį tai įvykį – dėdulė nuvargęs gulėjo be dvasios, bet, kadangi du jauni vyriokai jau buvo iškvietę pagalbą, tai padėkojom jiems už rūpestį ir nupuolėm į prabangų džipą, kuriame už vairo sėdėjo ponia Dangė su visokiais ten moralais savo vyrui… Žodis žodin neatsimenu, bet esmių esmė tame, kad Lebas nepataikė su gėrimais jai. Tiek to, leidom išsikalbėti…
Futbolas buvo linksmas, 1:5 gavo pomidorščikai, po to dar žiūrėjom kitas varžybas, tada dar kažkokį filmą, viską išgėrėm ir viską suvalgėm (tame tarpe Cijunas surijo 10 virtų kiaušinių, nes visi kiti valgė mėsinius ingredientus). Ir palengva išsinešdinom namo. Aišku, protarpiais visokių diskusijų apie futbolo aikštės dydį, visokius futbolo rekordus ir pan. (ačiū „intelektus mobiliaris” išradėjui – galėjom greit internete rasti rezultatus).
Kažkokie pikti liežuviai mala, kad Lebas iki ryto miegojo „Televizoriaus žiūrėjimo poza”, kas, anot jo, niekada jam nepasitaiko.
Tai tiek.

Pirmininkas: Lebas
Data: 2014-06-13
Laikas: ~19:00
Vieta: Tymo turgaus a.
Dalyviai: Brazas, Cijunas, Jakutis, Lebas, Valka
Pastabos: priminkit ar tik Jakutis nemojavo riebia rankele pro langą troleibuso…

 

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *